‘Wen $ DIGG?’ Badger DAO forbereder seg på etterlengtede

‘Wen $ DIGG?’ Badger DAO forbereder seg på etterlengtede syntetiske BTC-lanseringer

Badger DAO-grunnlegger Chris Spadafora om å bringe et etterlengtet produkt til markedet og bygge for fremtiden

Lanseringen av Badger DAOs DIGG, et syntetisk tilbakeføringsmiddel ment for å spore prisen på Bitcoin, er en av de mest etterlengtede produktutgivelsene i det siste DeFi-minnet – men personen som er mest spent på å se DIGG treffe markedet, er kanskje ikke en handelsmann, men i stedet selv Badger DAO-grunnlegger Chris Spadafora.

I følge Spadafora – som ville være rask med å merke seg at han ikke bryr seg om „grunnlegger“ -merket til tross for den Bitcoin Era tekniske sannheten, har forventningene til lanseringen ført til mer enn en ‚badgering‘ henvendelse rettet mot ham på Twitter.

„Du har sikkert sett det …“ Når $ DIGG, når $ DIGG „- det er konstant,“ sukket Spadafora.

For all spenningen er imidlertid den eksakte datoen for lanseringen fortsatt ukjent. I et intervju med Cointelegraph tirsdag 5. januar sa Spadafora at DIGG var satt til utgivelse „innen få dager.“ Imidlertid presset han tidslinjen tilbake på et fredagssamfunn på fredag ​​og sa at brukerne kunne forvente DIGG „en gang i neste uke“ – en serie forsinkelser som bare har vekket lidenskapene til Twitter-publikum.

wen $ bDIGG? wen $ KLAVER?

så mange spørsmål.

vi trenger svar.

wen ???
– coin.profit (@ C0inAlchemist) 10. januar 2021

Likevel har Spadafora stort sett holdt seg humørfullt om ‚badgering‘, siden han vet at det er forankret i et ivrig samfunn som er klar til å spille det nyeste algoritmiske aktivaspillet.

Han er også begeistret for lanseringen av en annen grunn, men han mener at når alle de kommende stabiliseringsmekanismene er klare, kan DIGG bli mer enn bare et spinn på rebase-kasinoet, og det kan til og med utvikle seg til en ekte syntetisk Bitcoin-eiendel.

Å ha en skikkelig pinne

Det er et vanskelig mål å nå. Så langt har algoritmiske eiendeler som algoritmiske stablecoins vist seg å være gode måter for kloke spillteoretikere å berike seg selv, men ineffektive når det gjelder å beholde de tiltenkte knaggene.

For dette formål har Spadafora og resten av teamet hentet inspirasjon fra tidligere ombyggingseksperimenter som Ampleforth.

„Vi tror den hemmelige sausen lærer av hva AMPL gjorde rundt likviditet, og deretter legger til de automatiserte hvelvene på toppen,“ sa Spadafora.

Ampleforths modell er tidstestet (i hvert fall etter DeFi-standarder) som har gjennomgått over 600 rebaser til dags dato. Suksessen ble markert akselerert når de utviklet “Geyser” der brukere kunne sette inn sin AMPL i et likviditetsbasseng for å tjene ekstra tokenavkastning.

Tillegg av hvelv på toppen av det er imidlertid et nytt trekk, som kan gi fordeler for stabiliteten til pinnen så vel som brukerne.

“Det vi ønsker å gjøre med hvelvsystemet vårt, er egentlig i stor skala… la oss kalle det“ kjøp og selg „diktatorene. Så gjennom automatiserte strategier kan vi kjøpe når tiden er inne og selge når tiden er inne for å optimalisere avkastningen for brukerne. „

Effektivt vil et DIGG-hvelv automatisk og programmatisk spille de tokenekonomiske ’spillene‘ andre algoritmiske aktivaprosjekter forventer at brukerne skal spille med obligasjoner eller kuponger. For tiden er Badgers hvelv verdt $ 700 millioner – en massiv pool av automatisert avkastningsgenererende likviditet som kan bringes til å bære for å holde DIGGs pris bundet til BTC.

Spadafora fortalte Cointelegraph at DIGG-hvelvene og deres strategier ideelt sett ville lanseres „noen få uker“ etter DIGG-tokenlanseringen, og at ytterligere stabiliseringstiltak, for eksempel hvelvbelønninger som svinger avhengig av hvor nær DIGG er til pinnen, er også i virker.

Til slutt er imidlertid den beste ressursen Badger DAO kan gi stabiliseringsarbeidet samfunnet selv. Spadafora sa at DAO vil ha makten til å tilpasse mekanikk som rebase-tid, eller til og med å utvikle en helt annen modell for token hvis planene teamet bringer til bordet ikke fungerer. Slike samfunnsdrevne operative tiltak har vist seg å være vellykkede med prosjekter som Synthetix.

“Vi setter alle paragrafmålere av DIGG og kontroll av DIGG i hendene på BADGER tokenholdere. Så alle parametere – du vil bytte til en annen modell, du vil endre rebase-tiden, du vil gjøre alt som er knyttet til det – som har kontroll over samfunnet for å bestemme. „

Stor forsyning?

Likevel, selv om DIGG klarer å spore prisen på Bitcoin riktig, er det et åpent spørsmål om hvor mye appetitt det er på mer Bitcoin på Ethereum. BTC på ETH har toppet seg de siste ukene, og stoppet under 150.000 total BTC etter et parabolsk fremskritt gjennom det meste av 2020.