CNBCs Jim Cramer sier at han ikke vil kjøpe Bitcoin over $ 20K etter 20% krasj

„Dette er ikke annerledes enn en helt uberegnelig bestand,“ sa Cramer.

Jim Cramer, programlederen for CNBCs Mad Money, sa at han fremdeles „leker med husets penger“ etter å ha solgt ut noe av krypten sin før den siste prisulykken

I et intervju med TheStreet sa Jim Cramer at han fortsatt trodde på Bitcoin ( BTC ) til tross for $ 10.000 priskorreksjon de siste tre dagene. Imidlertid la han til at det var lite sannsynlig at han ville kjøpe mer med mindre prisen går under $ 20.000.

„Målet mitt var å få ut pengene mine, så jeg slipper å tenke på det,“ sa Cramer. “Hvis det går tilbake under $ 20 000, er jeg kjøper igjen. Men jeg fikk utgiftene mine, og jeg leker med husets penger.

Dette er ikke annerledes enn en helt uberegnelig bestand

CNBC-verten rapporterte at han hadde „solgt nok Bitcoin“ i forrige uke til å dekke sin opprinnelige andel i kryptoaktiva. Cramer kjøpte angivelig sin første Bitcoin i midten av desember da prisen var på 17 000 dollar, og kalte den den et „anstendig nivå.“

Prisen på Bitcoin har falt mer enn 23% siden den nådde en all-time på mer enn $ 42.000 på fredag. Den handles for øyeblikket til $ 32,192.